IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

16 september, 2019

IFK Performance Center spetsar teamet

IFK Performance Center är inne i en spännande och expansiv fas och spetsar nu organisationen för att möta framtiden ännu starkare.

Mette Zmuda tar över rodret i verksamheten och blir ny verksamhetschef. Mette har funnits på IPC sedan årsskiftet och har tidigare drivit egen studio och haft flera ledande befattningar på andra träningsanläggningar i Norrköping. Hon har en gedigen utbildning och bakgrund och är bland annat Leg Fysioterapeut och utbildad Personlig tränare med flera vidareutbildningar.

 

– Jag är väldigt glad att Mette valt att anta utmaningen som vår nya verksamhetschef. Hon har både rätt bakgrund och personlighet för att lyckas i sin roll. Vi är inne i en spännande fas och det känns kul att välkomna nya medarbetare till verksamheten som brinner för att göra den bättre varje dag tillsammans med befintlig personal, säger IPC:s VD Jens Magnusson.

 

– IPC är en fantastisk anläggning med stor potential. Vi har ett starkt team av coacher och instruktörer som tillsammans med medlemmarna skapar en inspirerande miljö att träna och arbeta i. Jag ser fram emot en spännande höst, säger Mette Zmuda.

 

Till teamet ansluter också Alma Thörnborg som främst kommer att arbeta i reception och med försäljning. Till hösten väntas fler personer med spetskompetens ansluta.

 

Kontakta IFK Performance Center här! 

Annonser