IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 april, 2022

IFK Norrköpings Fredrik Nilsson är årets SLO 2021

IFK Norrköpings SLO Fredrik Nilsson fick i samband med gårdagens match ta emot pris som Årets SLO.

”Årets SLO” är ett nyinstiftat pris som röstas fram av Svensk Elitfotbolls matchdelegater och har nu delats ut för första gången.

Priset till årets SLO går till en person som med ett stort engagemang och ett professionellt arbete och uppträdande visat på en god förståelse för olika behov och arbetat förebyggande för en god publikservice.

Årets SLO 2021 tilldelas IFK Norrköpings Fredrik Nilsson.

  • Det är så klart glädjande att motta det här priset och uppmärksammas för sin arbetsinsats men framförallt är jag glad över att SLO-funktionen lyfts och får ytterligare ett erkännande genom att det här priset instiftats. Det finns inte så många priser inom svensk fotboll som inte delas ut på grund av sportsliga meriter, säger Fredrik Nilsson.

Priset delades ut av matchdelegat Anna Persson innan avsparken av den allsvenska premiären.

 

Om SLO: En Supporter Liaison Officer är en person som har god kännedom om sin egen klubb och dess supportrar och är den givna kontakten när kommunikationen mellan supportrarna, klubben och andra intressenter runt fotbollen, till exempel Polisen, inför, under och efter match. SLO:n är helt enkelt spindeln i nätet när de olika parternas åsikter och önskemål ska förmedlas mellan varandra.

Annonser