IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 januari, 2022

IFK Norrköpings 125-årströja är här!

125 år. Från 1897 till 2022. 125 år av ihärdighet, färdighet, kraft och kamratskap. 13 vunna SM-guld. Det är vi som är Norrköping och det här är föreningens limiterade jubileumströja.

 

Tillsammans med Adidas släpper vi nu årets första matchtröja som kommer att användas under försäsongens träningsmatcher och i Svenska Cupen.

Tröjan och Adidas karaktäristiska ränder är helt vita. På bröstet sitter klubbmärket omgivet av en krans och en banderoll med texten ”125 år”. Guldstjärnan över emblemet lyfter att vi vunnit fler än tio guld.

Under detta finner vi en tidslinje över föreningens stolta historia, från bildandet 1897, genom 13 SM-guld fram till jubiléet 2022.

Kamratstjärnan vill vi inte vara helt utan – vi är en kamratförening. På den här tröjan finns den i nacken, omgiven av de fyra ord som var spets i stjärnan står för: ihärdighet, färdighet, kraft och kamratskap.

Tröjan släpps till försäljning i 300 exemplar klockan 11.00. Du hittar den och många andra nyheter från Adidas på ifkshop.se och i vår butik i Linden Köpcentrum.

IFK Norrköping tackar våra partners som gjort denna tröja möjlig.

Annonser