IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

10 april, 2019

IFK Norrköping vann Den Gyllene Tårtspaden 2018

Den Gyllene Tårtspaden är ett årligt återkommande pris till den förening i Allsvenskan respektive Superettan som under året har den bästa publikservicen på arenan samt den trevligaste atmosfären under arrangemanget som sådant.

Vinnaren röstas fram av det Svenska Fotbollsförbundets matchdelegater och motiveringen lyder:

Föreningen har på ett utmärkt sätt genomfört det sammantaget bästa matcharrangemanget 2018 med betoning på bra stämning, fungerande organisation och ett stort engagemang.”

Föreningen får en gyllene tårtspade, ett diplom samt ett presentkort för inköp av tårta till sin personal.

-Vi har haft stora utmaningar då vi nästan dubblade publiksnittet mellan 2014 och 2015 samtidigt som det skett mycket ombyggnationer i arenaområdet. Men vi har fått bra och kreativa synpunkter från våra supportrar som hjälpt oss samtidigt som vi fått rätt resurser från klubbledningen. Nu jobbar vi stenhårt för att fortsätta utveckla våra evenemang även under 2019 och vi siktar återigen på ett publiksnitt på över 10 000 personer, säger Mårten Jacobsson, Evenemangsansvarig i IFK Norrköping.

Priset delades ut av matchdelegaten Per Svärd i halvtid under måndagens hemmapremiär mot AIK. Priset mottogs av Klubbdirektör Jens Magnusson.

– Detta är ett fint kvitto på vårt arbetet med att skapa säkra, trevliga och stämningsfulla evenemang. Jag är både stolt och glad över utmärkelsen och vill skicka ett stort tack till vår fantastiska personal i våra olika verksamheter som tillsammans gjort detta möjligt. Nu blickar vi med tillförsikt framåt och kommer med ett flertal nyheter under säsongen som vi hoppas ska höja upplevelsen för vår publik och övriga besökare ytterligare, säger Jens Magnusson Klubbdirektör i IFK Norrköping.

Annonser