IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 juni, 2021

IFK Norrköping välkomnar 500 i publiken till matcherna under juni

I juni spelar IFK Norrköpings damer tre hemmamatcher i Elitettan och herrarna tar emot Örebro SK i en träningsmatch.

Enligt nu gällande restriktioner har vi möjlighet att välkomna 500 supportrar till den Östra läktaren vilket vi ser fram emot något oerhört. Precis som tidigare kommer våra årskortsinnehavare att prioriteras.

Det tidigare lottningssystemet kommer nu att tas ner och en intresseanmälan för biljett kommer att behöva göras för varje match.

Imorgon (3 juni) kommer anmälningsformuläret för två matcher att öppnas: IFK Norrköping – IFK Kalmar den 13 juni och IFK Norrköping – Bollstanäs SK den 17 juni.

  • Steg för steg – så funkar det:

3 juni: Anmälningsformulär för årskortsinnehavare öppnas där man kan ansöka om en biljett per årskort. Vi ber dig att bara ansöka om biljett om du är helt säker på att du kan gå på matchen.

5 juni: Anmälningsformuläret stänger.

7 juni: Koder och länkar mailas till alla som fått biljett. Du måste då själv gå in på länken och aktivera koden för att hämta ut din matchbiljett.

9 juni: Klockan 23.59 slutar koderna gälla.

10 juni: Klockan 10.00 släpps eventuellt lediga platser och icke uthämtade biljetter till allmän försäljning.

Anmälningsformulär för matcherna IFK Norrköping – Örebro SK och IFK Norrköping – Umeå IK kommer att öppnas längre fram.

  • Nu när vi äntligen får välkomna fler än 8 personer tillbaka till läktaren så vill vi än en gång påpeka vikten av att bara ansöka om biljett om du med säkerhet vet att du kan gå på match. Båda våra lag längtar efter er och vi vill inte ha några tomma stolar på grund av outnyttjade biljetter.

Annonser