IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

8 juni, 2022

IFK Norrköping söker redovisningsekonom

IFK Norrköping söker en lönekunnig redovisningsekonom till ekonomiavdelningen. Bli en del av en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar!

IFK Norrköping söker nu en redovisningsekonom för att utöka vårt team på ekonomiavdelningen. För tjänsten krävs att man har erfarenhet av löneadministration.

I tjänsten kommer du att arbeta i föreningen IFK Norrköping, som är en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar. Föreningen har elitlag på både dam- och herrsidan och vill med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet. IFK Norrköping vill vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.

På ekonomiavdelningen handhas hela koncernens redovisning och löneadministration. Koncernen består idag av bolag inom fastighet, restaurang med event och friskvård.

Ansök senast: 30 juni, ansökningar kommer behandlas löpande, varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Placering: Norrköping, Platinumcars Arena

Tillträde: 1 september eller efter överenskommelse

I tjänsten kommer du arbeta med:

  • Löpande redovisning
  • Behjälplig med månads- och årsbokslut
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Fakturering
  • Skattedeklarationer
  • Löneadministration
  • Övriga uppgifter på en ekonomiavdelning

För att lyckas i tjänsten har du kunskaper inom löneadministration, en utbildning inom redovisning, goda kunskaper i Excel, svenska och engelska. Du behöver ha 1-2 års erfarenhet som redovisningsekonom och vara serviceinriktad, ansvarstagande och problemlösande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Visma Administration och Visma Lön 600.

För att trivas behöver du vara medveten om att du tillhör serviceorganisationen på IFK Norrköping. Det är arbetsuppgifter av olika art på olika nivåer med kontakter på många håll.

Ansökan med CV mailas till ekonomiansvarig Malin Karlsson: malin.karlsson@ifknorrkoping.se. Malin finns också tillgänglig för frågor om tjänsten på mail eller telefonnummer 011 21 55 23.

 

Välkommen med din ansökan! 

Annonser