IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 november, 2022

IFK Norrköping söker medieproducent/kommunikatör

Nu söker IFK Norrköping en ny Kamrat som kan förstärka medieavdelningen. Välkommen med din ansökan!  

IFK Norrköping vill fortsätta utvecklas och skapa ännu mer intressant innehåll för våra supportrar, och nu har du chansen att få jobba för en av Sveriges mest klassiska och framgångsrika fotbollsföreningar.

Föreningen kommer under 2023 ha representationslag i både Allsvenskan och Damallsvenskan. Vi vill växla upp och visa upp ännu mer i bild, video och text.

 

Om tjänsten:

Som medieproducent/kommunikatör ingår det att skapa innehåll till IFK Norrköpings digitala kanaler. I det ingår bland annat att skriva texter till hemsidan, som matchreferat och pressmeddelanden, att filma bakom kulisserna, genomföra intervjuer, fotografera träningar och matcher.

IFK Norrköping har herrlag i Allsvenskan, damer i Damallsvenskan och en akademi av hög klass. I tjänsten ingår framför allt att jobba nära herrlaget, men också med damerna, akademin och vid behov i IFK Norrköpings övriga verksamheter (gym och restaurang).

 

Om dig:

Vi söker dig som är en skicklig skribent, är van att hantera en kamera och har lätt för att samarbeta. Du behöver kunna jobba snabbt, med kvalitet, och trivas med att mycket händer på samma gång. I IFK Norrköping är det ständigt något på gång, så du behöver vara flexibel med att kunna jobba kvällar, helger och resa för att till exempel täcka bortamatcher.

Vi söker dig som klarar av högt tryck och kan anpassa dig efter olika situationer. Du behöver ha god kunskap om sociala medier och kunna anpassa innehållet efter Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och TikTok.

 

Kvalifikationer:

  • Foto och film
  • Adobe-paketet. Framför allt Photoshop, Lightroom och Premiere Pro.
  • Duktig skribent. Du behöver kunna värdera och anpassa kommunikationen efter situation, mottagare och innehåll.
  • Eftergymnasial utbildning. Till exempel inom media, kommunikation, journalistik.

 

Övrigt:

Vi ser gärna en medarbetare som är specialiserad på något, till exempel foto, men alla delar behöver kunna hanteras. Några års erfarenhet är meriterande, men vi tror att rätt person kan utvecklas i tjänsten. Du behöver ha kunskap om IFK Norrköping och fotboll i stort.

 

Ansök senast söndagen den 20 november:

Skicka din ansökan till medie- och kommunikationsansvarig Erik Johansson till erik.johansson@ifknorrkoping.se.

Ansök med CV, personligt brev och annat som visar att du är rätt person för tjänsten. Kontakta Erik vid frågor.

Urval görs löpande, så vänta inte med din ansökan.

  • Heltidstjänst
  • Tillträdesdatum enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan!

Annonser