IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 december, 2023

IFK Norrköping söker marknadskommunikatör

Ta chansen att jobba för världens vackraste förening. IFK Norrköping söker en marknadskommunikatör som kan driva och utveckla kommunikationen kring IFK Norrköpings matcharrangemang, sälj- och partnerskap, IFK Konferens och Restaurang samt IFK Performance Center. Välkommen med din ansökan.

I din roll som marknadskommunikatör hos IFK Norrköping arbetar du med att planera, utforma, förmedla och utvärdera budskap för föreningen – med fokus på det som sker vid sidan av fotbollen. Det innebär kommunikationen kopplat till IFK Norrköpings restaurang och gym (IFK Konferens och Restaurang samt IFK Performance Center) men även föreningens kommunikation kopplat till försäljning av partnerskap samt biljett- och årskortförsäljning.

Rollen handlar i mångt och mycket om att skapa relationer, sprida nyheter, bygga varumärke och bidra till att verksamheten når sina mål. Du kommer även ha hand om föreningens internkommunikation och ge stöd och råd i kommunikationsfrågor till organisationen.

Du jobbar tätt ihop med sälj- och marknadsavdelningen samt medie- och kommunikationsavdelningen.

Som marknadskommunikatör hos IFK Norrköping arbetar du med sociala medier. Du är kreativ och lägger stor tid på den strategiska delen av ditt jobb, som kan innefatta arbetet med texter, pressmeddelanden samt skapande och behandling av bild och film i alla relevanta kanaler. Du kommer ha ansvar för skapandet och publiceringen av IFK Norrköpings hållbarhetstidning ”IFK i samhället” och hjälpa marknadsavdelningen med våra partnerevent i vårt nätverk ”Peking Business”.

I IFK Norrköping är det ständigt något på gång, så du behöver vara flexibel med att kunna jobba kvällar, helger och resa. Vi söker dig som klarar av ett högt tryck och kan anpassa dig efter olika situationer.

Du behöver ha goda kunskaper i:

  • Premiere Pro
  • Photoshop
  • Fotografering
  • Copy writing/journalistiskt skrivande

Det är meriterande om du har goda kunskaper i:

  • WordPress
  • InDesign
  • Event/nätverkande

Erfarenhet:

Eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation, medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik, copywriting eller liknande.

Ansökan:

Skicka din ansökan till ansok@ifknorrkoping.se

Ansök med CV och personligt brev. Har du en portfolio får du gärna bifoga denna eller utvalda arbeten från den (inget krav).

Heltidsanställning, oregelbunden arbetstid, 40h/veckan.

Urval görs löpande, så vänta inte med din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse, önskvärt senast februari 2024.

Annonser