IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

18 april, 2023

IFK Norrköping söker ideella krafter till damernas evenemang

IFK Norrköping tar nästa steg i utvecklingen av damlagets organisation och söker nu ideella krafter till damernas matchdagsorganisation. Vi söker dig som har ett stort IFK-hjärta och ett intresse för damfotbollens utveckling.

Det har varit en lyckad säsongsinledning för vårt damlag, som efter tre damallsvenska matcher kan kalla sig för obesegrade, och därtill stoltsera med ett fint publikantal i säsongens första hemmamatch. 

Nu vill IFK Norrköping förstärka matchdagssorganisationen ytterligare – och söker ideella krafter som är villiga att hjälpa till med evenemangen. 

Brinner du för IFK Norrköping och vill vara en del av den positiva utveckling som omger kamraternas damlag – anmäl ditt intresse och bli en del av den utvecklingen. Tillsammans fortsätter vi att utveckla såväl IFK Norrköpings damfotboll i synnerhet, som svensk damfotboll i allmänhet. 

Vad gör matchdagsorganisationen under match? 

  • Vi ser till att alla som kommer till våra matcher erbjuds bästa möjliga service och får en trivsam och minnesvärd upplevelse.

Varför behövs du? 

  • Vi har många besökare på arenan, och vi ser en positiv trend vad gäller besökare på damernas matcher, vi vill ge alla dem ett så gott bemötande som möjligt och tydligt förmedla det som vi alla redan vet – att det bästa som finns är att se på fotboll!

Är du intresserad eller vill veta mer? Hör av dig till Fabian Jansson på fabian.jansson@ifknorrkoping.se.

Annonser