IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 december, 2022

IFK Norrköping siktar på fler medlemmar

IFK Norrköping satsar för att att få fler medlemmar i föreningen och att det ska vara mer fördelaktigt att bli medlem. “Engagemanget för IFK Norrköping är enormt och det ska vi ta vara på”, säger SLO Fredrik Nilsson, nybliven medlemsansvarig.
  • Vi har identifierat tre områden där vi ska lägga mer krut 2023 och det är på CSR, Fotbollsfamiljen och medlemmar. Det ska vara mer värt att vara medlem i IFK Norrköping och vi jobbar för fler medlemmar, säger klubbdirektör Michael Sturehed.

En del i satsningen är att Fredrik Nilsson, föreningens Supporter Liason Officer (SLO) blir medlemsansvarig.

  • Jag brinner för föreningsdemokrati och att ge medlemmar chansen att påverka, och vara delaktiga i arbetet att driva föreningen framåt. Engagemanget för IFK Norrköping är enormt och det ska vi ta vara på, säger Fredrik.

IFK Norrköping har under de senaste åren haft ett årsmöte och ett medlemsmöte per år – nu ska det bli fler.

  • Från och med nu kommer vi bjuda in till minst fyra medlemsmöten/träffar per år. Det är inte bara formella möten. Vi kan redan nu bjuda in till den första träffen för 2023, som blir lördagen den sjunde januari i samband med herrarnas första fotbollsträning, berättar Fredrik.

Medlemsrabatten på IFK performance and medical center, luncher i restaurangen och souvenirer kommer att finnas kvar. En nyhet är att medlemmar kommer att kunna genomföra souvenirköp med medlemsrabatt digitalt, vilket inte varit möjligt tidigare.

IFK Norrköping presenterar också “Kamratbladet”, ett digitalt medlemsutskick som blir en nyhet för 2023.

  • Kamratbladet kommer att skickas ut en gång i månaden, och där kommer medlemmar få exklusiva nyheter från föreningen. Till exempel texter från klubbledningen om månaden som gått och den som kommer och svar på aktuella frågor. Vi vill bli bättre på att informera och göra medlemmarna delaktiga, säger Fredrik.

Bli en del av IFK Norrköping – teckna medlemskap här!

Annonser