IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

7 augusti, 2021

IFK Norrköping samlar allt under @ifknorrkoping

IFK Norrköping förändrar sina sociala medier. Från och med nu hittas alla inlägg från både herr och dam på samma ställe när IFK Norrköping samlar allt under @ifknorrkoping.

IFK Norrköpings dam- och herrlag har fram tills nu haft separerade konto på Facebook, Instagram och Twitter.

Föreningen satsar nu för att göra mer och bättre innehåll med damerna och lägga det på @ifknorrkoping. Damerna har bitvis synts på herrarnas sociala medier i foton, intervjuer, bilder och lanseringsfilmer av matchtröjor, men nu tar IFK Norrköping ett steg till.

  • IFK Norrköping satsar på damerna och flickverksamheten och det ska vi självklart förmedla till så många som möjligt. Damlaget är sedan flera år en del av IFK Norrköping och då ska vi också kommunikativt visa att vi är en förening, säger Örjan Hansson, tf klubbdirektör.

Det enda tidigare dam-kontot som fortfarande kommer att vara aktivt är Twitter-kontot @ifkdam. Det kommer användas till liverapportering av damernas matcher i de fall herrarna spelar samtidigt. Damernas konton på Facebook och Instagram kommer att finnas kvar, men inte användas. Kontona ligger kvar för att man ska kunna gå tillbaka och hitta gamla inlägg.

  • Vi har länge velat göra den här förändringen och nu har vi kapacitet att göra den. Vi vill att fler ska få upp ögonen för vårt damlag och följa med på resan uppåt, säger Erik Johansson, medie- och kommunikationsansvarig.

Välkommen att följa IFK Norrköping på @ifknorrkoping!

Följ oss på:


Har du tips och idéer på innehåll du vill se i våra kanaler? Vi tar tacksamt emot det! Maila Erik Johansson på erik.johansson@ifknorrkoping.se

Annonser