IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 mars, 2021

IFK Norrköping presenterar tillförordnad klubbdirektör

IFK Norrköping välkomnar Örjan Hansson som tillförordnad klubbdirektör under rekryteringsprocessen för en ny klubbdirektör. “Det är en ära att återigen få vara verksam i IFK Norrköping”, säger Örjan Hansson.

Örjan Hansson är hedersmedlem i IFK Norrköping och var styrelseledamot från 2001 till 2015. Örjan är en erfaren företagsledare och har ett tryggt ledarskap från både tidigare och nuvarande ägda företag och anställningar. Örjan är 60 år, gift och bor i Norrköping.

  • Det är en ära att återigen få vara verksam i IFK Norrköping under tiden som rekryteringen av en permanent klubbdirektör pågår. Jag ser fram emot att tillsammans med de anställda och styrelse skapa ett positivt arbetsklimat i IFK, så att IFK kan bli en ledande förening både på och bredvid fotbollsplanen. Av största vikt är också att skapa bra förutsättningar för en ny permanent klubbdirektör, säger Örjan Hansson.

Örjan Hansson påbörjar rollen som tillfällig klubbdirektör idag den 22 mars.

  • Vi är glada över att presentera Örjan Hansson som tillförordnad klubbdirektör i IFK Norrköping. Han är dokumenterat erfaren och kompetent samtidigt som han har ett otroligt stort IFK-hjärta. Vi tror att detta är den absolut bästa interimslösningen för IFK och Örjan kommer att bidra till trygghet och stabilitet i organisationen, säger Sakarias Mårdh, ordförande IFK Norrköping.

Samtidigt som Örjan Hansson axlar rollen som tillförordnad klubbdirektör kommer vice ordförande Patrik Jönsson att ta rollen som tillförordnad sportchef under en övergångsperiod. Patrik Jönsson är redan idag medlem i sportgruppen och har god inblick i spelarfrågor, övergångar och sportchefens arbete. IFK förstärker därmed den sportsliga organisationen och skapar bra förutsättningar inför den allsvenska premiären och säsongen 2021.

IFK Norrköping önskar Örjan Hansson och Patrik Jönsson välkomna i de nya rollerna!

Annonser