IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 april, 2020

IFK Norrköping presenterar flera stora satsningar

Just nu håller IFK Norrköping på att producera ett omfattande magasin som kommer att släppas både digitalt och som fysisk upplaga. Samtidigt kommer en stor kampanj släppas under nästa vecka som innehåller flera stora lanseringar. “Under en lång tid har vi arbetat fram flera spännande saker som nu är dags att presentera”, säger marknadschef Robin Bornehav.

Magasinet kommer innehålla texter om alla IFK Norrköpings verksamheter. Det blir presentationer av samtliga spelare och ledare i herr- och damlaget och intervjuer/reportage med spelare, ledare, supportrar och flera intressanta människor som finns runt IFK Norrköping.

– Vi ser och hör från våra supportrar att fotbollen saknas och för att stilla hungern lite grann kommer vi släppa ett fullspäckat magasin med innehåll som rör hela IFK Norrköping. Det blir korta och långa reportage, exklusiva bildserier, intervjuer och vinklar utanför fotbollen och mycket mer. Här vill vi även ha tips från alla er som läser detta. Har ni en intressant vinkel eller en story som ni tycker vi ska berätta om? Hör av er till press@ifknorrkoping.se. I magasinet kommer vi även lyfta fram alla våra samarbetspartners – i dessa tider hjälps vi åt och det vill vi från Norrköping stå upp för.

Magasinet kommer att finnas tillgängligt digitalt vid månadsskiftet maj/juni och då kommer man även kunna köpa sig en fysiskt upplaga.

Förutom magasinet har IFK Norrköping mycket annat spännande på gång. Under nästa vecka kommer man presentera en stor kampanj och med den vill man fylla Östgötaporten men samtidigt ge tillbaka till både samhället och alla IFK-supportrar. För att knyta ihop de olika lanseringarna och presentera allt kommer det i maj vara en livesänd studio med flera gäster.

– Under en lång tid har vi arbetat fram flera spännande saker som nu är dags att presentera. Vi har en ny inmarschlåt, skriven av Markus Krunegård, en ny Allsvensk matchtröja och en unikt framtagen matchtröja som kommer fyllas med alla namn som bidrar till att fylla Östgötaporten. Allt detta kommer vi presentera närmre nästa vecka. Kampanjen startar nästa vecka och vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra till IFK Norrköping, samhället och våra fantastiska supportrar.

– På ett extrainsatt klubbchefsmöte i veckan enades vi om att den 14 juni är datumet som vi arbetar med som seriepremiär. Nu inväntas UEFA:s internationella kalender för att kunna fastställa ett spelschema. Det är speciella tider just nu i hela samhället och även vår verksamhet påverkas såklart, bland annat av att vi har permitterad personal. Därför hoppas jag på en förståelse för att svarstider, tillgänglighet och rapportering kring klubben inte är som vanligt just nu. Men just därför känns det extra kul att vi kan presentera tre helt nya satsningar i IFK Norrköping som fokuserar på den sportsliga verksamheten, men som också ger oss en chans att ge tillbaka till samhället. Hoppas att ni vill ta del av och vara med i våra satsningar, TILLSAMMANS är vi IFK Norrköping, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

Herrtruppen är igång och tränar inför en kommande allsvensk start. Intresset efter några veckors ledighet är stort och för att involvera alla därute kommer IFK Norrköping livesända flera träningar.

– Samma här – den generella känslan är att intresset efter fotboll är oerhört stort. Vi kommer därför börja livesända några av våra träningar varje vecka, och där kommer man som tittare få intervjuer och träning i ett. Det kommer bli en perfekt start för att involvera våra supportar som ska kunna komma närmre och se vad truppen gör. Vi räknar med att detta ska starta inom snar framtid.

 

Annonser