IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 juni, 2019

IFK Norrköping på besök i stadens skolor

Tillsammans med våra samarbetspartners Holmen, Hembla, Hyresbostäder och Nordea har IFK Norrköping startat ”Fotboll för alla”.

IFK Norrköping är Norrköpings lag och vi vill att hela staden ska känna en stolthet och tillhörighet till föreningen.Vi tycker att alla barn i Norrköping ska kunna se sitt lag och möta sina idoler och under 2019 påbörjar vi arbetet med att besöka alla Norrköpings grundskolor i årskurserna 0-6. Barnen får träffa, spela och skratta tillsammans med IFK-spelar­na och som en extra present har spelarna med sig fribiljetter till en allsvensk match på Östgötaporten samt IFK-bollar att spela med på rasterna.

 

De två första besöken är nu genomförda. Till Montessoriskolan kom Alexander Fransson, Christoffer Nyman, Filip Dagerstål, David Mitov Nilsson och Lars Krogh Gerson för en timme med fotbollsspelande, selfies och autografskrivning på skolgården. På Folkparksskolan blev Gudmundur Thorarinsson, Andreas Blomqvist, Kasper Larsen, Rasmus Lauritsen, Isak Bergmann Johannesson, Johannes Vall, My Cato och Ella Degerstedt inbjudna till ”Showtime” där dem blev intervjuade, fick se uppträdanden från eleverna och tävla i ”Water bottle flip”.

 

Besöken kommer att fortsätta efter skolornas sommarlov och innan säsongen 2020 är slut är målet att ha besökt alla Norrköpings skolor.

Annonser