IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

11 juni, 2020

IFK Norrköping öppnar ny shop i Linden

Under flera veckor har IFK Norrköping arbetat med ett spännande projekt. Under fredagen öppnas en ny butik i Linden köpcentrum i Norrköping city. Där kommer det finnas ett stort utbud av nya matchtröjor, träningskläder och andra spännande IFK-saker.

IFK-butiken är ett samarbete med huvudpartnern Lundbergs fastigheter och kommer till att börja med vara öppen tre gånger i veckan. Nu på fredag slår vi upp portarna klockan 11.00.

  • Vi har gjort en stor satsning på merchandise som vi nu vill presentera på ett bredare plan. En fysisk butik kompletterar vår webshop och blir vår förlängda arm ute på stan för att möjliggöra försäljning, evenemang och andra aktiviteter, säger IFK Norrköpings marknadschef Robin Bornehav. Tillsammans med Lundbergs Fastigheter har vi nu en fantastiskt fin och användbar butik på 150 kvadrat som vi kan utnyttja till att stärka relationen och närheten till fler IFK:are, avslutar Robin.

 

  • Som huvudpartner till IFK Norrköping vill vi hitta gemensamma projekt där vi tillsammans kan göra bra saker. IFK Norrköping Shop är ett mycket välkommet tillskott i Linden och ett koncept som stärker både oss och IFK Norrköping, säger Lisa Lundh, marknads-och kommunikationschef på Lundbergs Fastigheter.

Under fredagen kommer ni även kunna köpa den unikt framtagna tröja som vi tog fram i samband med ”Stå upp för Norrköping”. Vill ni även ha spelarnas namn och nummer på matchtröjan så har vi en tryckpress på plats för att ordna det.

 

Ses på fredag!

Annonser