IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 december, 2021

IFK Norrköping och Stadium skriver nytt femårsavtal

Samarbetet mellan IFK Norrköping och Stadium inleddes för över tjugofem år sedan och har gemensamma framgångar både på och utanför planen. Organisationerna har efter flera framgångsrika år kommit överens om ett fortsatt samarbete. Det nya avtalet sträcker sig till 2026 ut.

Stadium fortsätter som officiell sportbutik och branschexklusiv partner till hela IFK Norrköping. Det betyder att Stadium är leverantör av all utrustning från matchtröjor och träningskläder till benskyddstejp för alla våra ungdomsspelare. Ett väl fungerande samarbete från beställning till leverans är oerhört viktigt och på dessa punkter är Stadium utan tvekan branschledande.

  • Stadium har kommit att bli en naturlig del av IFK Norrköping och är en oerhört viktig del av vår verksamhet och för att vi på ett framgångsrikt vis ska kunna förse alla våra elit och ungdomsspelare med material och utrustning. Vi är oerhört glada över att Stadium kommer vara en viktig del av vår verksamhet även i framtiden, säger Michael Sturehed, kommersiell chef IFK Norrköping.

Samarbetet med Stadium är speciellt för föreningen och IFK Norrköping är mycket glada över att avtalet blivit förlängt.

  • Att Stadium väljer att fortsätta sitt samarbete med oss och även utökar sin insats visar att vi är en attraktiv rättighet och en uppskattad samarbetspartner. Vi har som målsättning att ytterligare vässa vår verksamhet genom att erbjuda våra partners möjligheter, rättigheter och upplevelser som skall vara marknadsledande inom svensk idrott. Stadium är utan tvekan ledande inom sin bransch och vi har mål att vara det inom vår, säger Michael Sturehed, kommersiell chef IFK Norrköping.

Stadium är stolta över att en så anrik förening som IFK Norrköping väljer att använda dem som officiell sportbutik och branschexklusiv partner.

  • Utöver sina framgångsrika representationslag driver IFK en mycket fin barn- och ungdomsverksamhet på med en tydlig värdegrund. Dessutom är IFK en av arrangörsklubbarna till vårt Stadium Sports Camp som vi tycker är otroligt viktigt. IFK är en organisation och klubb med stort hjärta och som står för hårt arbete. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete tillsammans med IFK Norrköping, säger Karl Eklöf, VD Stadium AB.

Annonser