IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

7 december, 2020

IFK Norrköping lanserar partner-app -digitaliserar partnernätverket

IFK Norrköping har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score med syftet att öka affärsnyttan för sina partners och vässa kommunikationen ifrån klubben. De nya förutsättningar som Pandemin har fört med sig under innevarande säsong gjorde beslutet att göra en investering för sina partners lätt.

– För att stärka varandras affärsnytta kommer alla partners till IFK Norrköping ha möjlighet att gå med i IFK-portalen. IFK-portalen är en app där våra partners kan knyta kontakter med varandra, få senaste nytt från IFK Norrköping och inte minst kunna marknadsföra egna erbjudanden för IFK Norrköpings samarbetspartners, säger marknadschefen Robin Bornehav.

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT- och Sporträttighetsbranschen är på stark frammarsch och arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

– Vi är jätteglada för förtroendet ifrån IFK Norrköping, som har ett starkt varumärke och ett av idrottssveriges starkaste partnernätverk och vi ser verkligen fram emot att få utveckla klubbens erbjudande och kommunikation. Effekterna av Corona har tydliggjort hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt IFK Norrköping, nu tar initiativ för att göra det.” säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna av Never Offside.

Appen kommer att introduceras för partners under december månad och därefter sätter arbetet igång för att alla partners skall ha sin information och erbjudanden klara på så kort tid som möjligt. Utöver bättre förutsättningar för partners att räkna hem sin investering så får klubben genom Score en ny exklusiv kommunikationskanal och ett nytt administrationsverktyg.

– Appen ger också oss på IFK Norrköping möjlighet att ha snabb och tydlig kommunikation med våra samarbetspartners som är en viktig aspekt för oss. Vi kommer kunna kommunicera nyheter både inom det sportsliga men även informera och administrera framtida partnerevent. Vår förhoppning är att vi med hjälp av IFK-portalen ska bli både snabbare och mer informativa om det som händer i vår fina klubb. Vi hoppas att våra partners likt oss ser värdet i detta samarbete, avslutar Robin Bornehav.

Kontakt:

Robin Bornehav, Marknadschef robin.bornehav@ifknorrkping.se

Annonser