IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 juli, 2020

IFK Norrköping lanserar en spännande poddsatsning

Tillsammans med IFK-supportern Marcus Thapper lanserar nu IFK Norrköping podden Framåt Kamrater. Podden kommer att ta ett helhetsgrepp om rapporteringen kring klubben och fokus kommer att ligga på kontorets arbete, tidigare spelare och supportrar men också på våra befintliga ledare och spelare i IFK Norrköping.

Podden Framåt Kamrater kommer att släppa ett avsnitt varannan fredag där programledaren Marcus Thapper fritt kommer välja sina intervjupersoner. Det kommer vara intervjuer med Norrköpings nuvarande och tidigare spelare, personer inom klubben och supportrar. Podden kommer publiceras på IFK Norrköpings Solidsport-kanal redan på onsdagen. Som en del i detta kommer även Marcus Thapper göra videoinslag som kommer publiceras på Solidsport-kanalen.

  • Det känns kul att kunna presentera nästa steg i vår digitala satsning. Vi vill fortsätta med att skapa bra material för vår viktigaste målgrupp, våra supportrar. Tillsammans med Marcus tar vi nu nästa steg, säger klubbdirektören Jens Magnusson.
  • Vi har länge tittat efter möjligheterna att få fram en proffsig poddproduktion, nu får vi in Marcus som idag redan arbetar med flera poddar men också är en stor IFK-supporter. Han kommer leda podden med sina frågeställningar och funderingar som jag tror blir intressant för våra supportrar att lyssna på. Vi internt kan förmedla en viss kommunikation men för att bredda och nå ut större behöver vi dragkraft från våra supportrar, säger marknadschefen Robin Bornehav.

Framåt Kamrater släpps nästa onsdag på Solidsport och den första personen att intervjuas är Simon Thern.

  • För mig, som spenderat mitt liv på läktaren här, känns det väldigt roligt att få göra den här podden. Jag tror verkligen att det kan bli ett sätt för mig och alla andra supportrar att komma lite närmre klubben. Dessutom kan jag nu få tillfälle att berätta för Stefan Thordarson att min hundvalp delar namn med honom, säger Marcus Thapper.

Framåt Kamrater hittar du överallt där det finns poddar!

Annonser