IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

20 september, 2022

IFK Norrköping inside: DFF Sundsvall borta

Ladda upp inför Supervecka i Elitettan och Svenska Cupen genom att hänga med laget på bortamatch i Sundsvall – och njut av 3-1 segern en gång till från en annan vinkel. I avsnittet får du uppleva hur det är att åka på bortamatch i Elitettan, allt från bussresan på vägen dit till känslan på sidlinjen. Missa inte att det spelas dubbla matcher på Platinumcars Arena i veckan, först kommer Hammarby på besök på onsdag, följt av Team TG FF på lördag. Välkomna!

Damerna tog i och med helgens match den sjunde raka segern i Elitettan, och ligger nu på en fjärde plats bara en poäng bakom Alingsås FC, och också kvalplatsen till Damallsvenskan. I slutskedet av säsongen vill vi kraftsamla även på supportersidan – och ge vårat lag så goda förutsättningar som möjligt i kampen om uppflyttning. Därför har vi nu ett erbjudande till alla som har ett säsongskort hos oss – exklusivt för denna vecka!

Du som har ett säsongskort för både herr- och damlaget kommer att få möjligheten att ta med någon på veckans matcher, ett sådant säsongskort innebär alltså två giltiga matchbiljetter. Har du istället enbart säsongskort för herr – så har du nu möjligheten att även gå på damernas matcher denna veckan, alltså så är även säsongskorten till enbart herrarnas matcher giltiga för denna veckas matcher. Säsongskorten som enbart avser damernas matcher gäller som vanligt.

De matcher som avses är alltså först mötet med Hammarby IF  i Svenska Cupen den 21/9 klockan 19:00 och sedan matchen mot Team TG FF i Elitettan den 25/9 klockan 15:00. Ditt stöd behövs, vi ses väl på arenan?

 

Annonser