IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 juni, 2020

IFK Norrköping inleder samarbete med Hyresbostäder och Norrköping futsal

På torsdagens pressträff i Kunskapens hus, Klockaretorpet, presenterades två nya föreningssamarbeten med en tydlig koppling till vårt arbete med att utveckla stadsdelen Klockaretorpet.

I ett samarbete mellan Hyresbostäder, IFK Norrköping och Norrköping futsal klubb ska IFK Norrköping genom ett mentorskap stärka ungdomsledarna inom Norrköping futsal.

  • Det handlar om mer än bara sport. Idrott har en massa värden som gemenskap och fostran. Vi tror att dessa egenskaper är mycket betydelsefulla för Klockaretorpet, säger Tomas Lindquist, stadsdelsutvecklare på Hyresbostäder.

 

  • För IFK Norrköping är det extremt viktigt att vara med och stärka utvecklingen av ungdomsledare. Den kompetensen som finns hos oss vill vi förmedla men också kunna utbyta erfarenheter och andra tankesätt kring hur man kan arbeta, säger Robin Bornehav, marknadschef IFK Norrköping.

Genom att skapa nätverk och partnerskap och nyttja relationer i föreningar och boendemiljöer kan vi hjälpa och stärka ungdomar.  Det är en viktig del i arbetet med att skapa trygga stadsdelar där människor trivs.

Annonser