3 juli, 2020

IFK Norrköping – IF Elfsborg: Segersviten bruten

Det blev ingen femte raka seger för IFK Norrköping. Rasmus Lauritsen räddade en poäng när han nickade in 1-1 på övertid.

Elfsborg tog ledningen i en spelmässigt jämn första halvlek när Rasmus Lauritsen oturligt styrde in ett inlägg från högerkanten in bakom Isak Pettersson. IFK Norrköping skapade gott om lägen att ta ledningen innan Elfsborg 1-0-mål och även chanser att kvittera.

Jakten på kvittering trappades upp efter halvtid. IFK Norrköping kom till många farliga chanser, men Elfsborg försvarade sig bra och IFK fick inte till avsluten. Elfsborg var farliga de stack upp och hade några lägen att utöka sin ledning.

I den 92′ minuten kom till slut kvitteringsmålet då Rasmus Lauritsen nickade in Egzon Binakus inlägg. IFK skapade ytterligare en chans efter det, men avslutet gick över och något segermål blev det inte.

Halva potten: Vinnare: 06826