IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

7 juli, 2021

IFK Norrköping håller i ledarskapsutbildning på toppnivå

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå? IFK Norrköping är stolta att under 2021​, för tredje året i rad, erbjuda en ledarskapsutbildning för näringslivet på absolut toppnivå. Utbildningen är exklusiv och det finns endast ett fåtal kursplatser.

Under fyra dagar, den 22/9, 21/10, 18/11 och 9/12, genomförs kursen som är ledd av Daniel Ekvall på Platinumcars Arena. Daniel har haft funktionen som idrottspsykologisk rådgivare i IFK Norrköping sedan 2010. Han ingår även i ledarstaben för det svenska landslaget i fotboll som nått stora framgångar under de senaste åren och har också ingått i ett antal andra ledarteam på landslagsnivå. Kursen kommer ta upp exempel och erfarenheter från Daniels arbete med IFK Norrköping och Sveriges herrlandslag i fotboll.

Efter genomförd kurs kommer du som deltagare bland annat ha fått ökad kännedom om hur man kan skapa motiverande miljöer, hur du kan bygga och leda effektiva team, hur du kan arbeta med beteendeförändringar och prestationsutveckling samt hur du kan skapa förutsättningar för en lång och hållbar karriär som ledare.

Kontakta IFK Norrköpings Kaj Pettersson för mer information och anmälan via: kaj.pettersson@ifknorrkoping.se. Det går även bra att anmäla sig via partnerappen Score. Inför kursstarten skickar vi ut en personlig inbjudan till de som anmält sig med all matnyttig information.

 ________________

Sagt om Ekvall:
  • Han är otroligt viktig. Jag har använt Ekvall vid ett flertal tillfällen. Många av de andra har det också. Att bara ha någon att bolla med och som kommer med idéer, det gör mycket. Att ta en kaffe och snacka av sig hjälper otroligt mycket.

Landslagsmålvakten Robin Olsen

  • I många lag tror jag att det blir lite gnälligt och man gnäller på varandra. Men vi försöker köra på och vara positiva och det har visat sig att vi har kommit ur matcherna och vunnit till slut. Jag tror att han har en stor del i hur vi lyfter varandra, jag tror att det är enkelt att komma in i vår grupp. Daniel har bidragit till mycket glädje och satt vissa mönster på ett bra sätt.”

Landslagsbacken Ludwig Augustinsson

  • Jag är glad att jag fick chansen att gå en ledarskapsutbildning utöver det vanliga! Både kursledare och deltagare hade ett starkt personligt engagemang och utbildningen gav mig flera praktiska verktyg att använda i min vardag för att stärka mig i mitt ledarskap.

Annika Hjelm, VD Nistra AB

Annonser