IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

20 juni, 2023

IFK Norrköping går skilda vägar med Dilja, Erin och Kristen

Efter det stundande sommaruppehållet kommer IFK Norrköping att gå skilda vägar med spelarna Erin Nayler, Dilja Zomers, och Kristen Sakaki.

Två matcher återstår innan det längre sommaruppehållet, IFK Norrköping vill redan nu kommunicera att Erin Nayler och föreningen i samförstånd har brutit spelarens kontrakt och att Dilja Ýr Zomers och Kristen Sakaki kommer att lämna efter vårsäsongen.

Manager Tor-Arne Fredheim:

  • Vi har brutit kontraktet med Erin för att hon ska få en chans att vara med på Nya Zeelands VM-äventyr. Det är Erins dröm att representera sitt landslag när de står som värdnation. Hennes skada är väldigt olycklig och hon ställdes inför ett tufft val att antingen åka ner förra veckan eller helt missa chansen att delta.
  • Dilja kommer spela ut sitt kontrakt men kommer sedan att gå till den belgiska ligan, det är väldigt kul att Dilja får chansen att spela ute i Europa och vi önskar henne all lycka till.
  • Kristen har haft det svårt att få speltid men hon har samtidigt skött sig professionellt hela tiden. Hon har kört hårt varje träning och det är en riktig kanontjej som trots situationen varit glad och peppat sina lagkamrater.

Dilja Yr Zomers

  • Det ska bli väldigt spännande att få chansen i Belgien men först vill jag tacka IFK Norrköping för allt, jag önskar laget all lycka till denna säsong och i framtiden.

Kristen Sakaki

  • Jag vill tacka IFK Norrköping för möjligheten att få spela i denna förening. Jag önskar er all välgång.

IFK Norrköping önskar Dilja, Erin och Kristen all lycka i framtiden.

Annonser