IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

8 oktober, 2021

IFK Norrköping fortsätter sin satsning på e-sport

IFK Norrköping fortsätter sin satsning på e-sport. Nu står det klart att Simon “Erikzzon” Eriksson, Lucas “Afro” Wallman och Alex Holmqvist kommer fortsätta representera föreningen även säsongen 2022.

Inför säsongen 2020 började IFK Norrköping storsatsningen på e-sport. År 2020 kom IFK till semifinal i eAllsvenskan och år 2021 till kvartsfinal. Nu är det klart att föreningen kommer att fortsätta satsningen på FIFA 2022.

  • Det här är en del av IFK:s framtid och det är viktigt att vi hänger med i e-sportens utveckling, säger IFK Norrköpings klubbdirektör Magnus “Munken” Karlsson.

Det är två välbekanta namn, Simon “Erikzzon” Eriksson och Lucas “Afro” Wallman, som kommer representera föreningen under kommande säsong. Båda två är födda och uppvuxna i Norrköping där Simon går in på sin tredje säsong för IFK och där Lucas går in på sin andra. Båda två är välmeriterade och har flera tunga titlar på meritlistan. Samtidigt kommer även Alex Holmqvist fortsätta som coach och spelare för laget för andra året i rad.

  • Det känns som en dröm som går i uppfyllelse att få spela min tredje raka säsong för klubben i mitt hjärta, säger Simon.
  • IFK Norrköping är den enda klubben jag vill spela för och det kändes självklart att förnya kontraktet. Samtidigt får jag spela med två av mina bästa vänner, säger Lucas.

Huvudparner till IFK:s satsning på e-sport är RÅ!

Annonser