IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

6 oktober, 2020

IFK Norrköping fortsätter satsa på E-sport

Förra säsongen stod IFK Norrköping E-sportslag för en stark insats när eAllsvenskan skulle avgöras. Nu är det klart att IFK fortsätter satsningen med att värva en av Sveriges bästa FIFA-spelare.

Inför den nya säsongen av eAllsvenskan rustar IFK Norrköping, som har två spelare klara. Simon “Erikzzon” Eriksson fortsätter att representera IFK Norrköping och han får sällskap av nyförvärvet Lucas “Afro” Wallman.

  • Förra året var första säsongen som IFK Norrköping var med i den här typen av sammanhang. Spelarna gjorde en fantastisk turnering med tanke på de restriktioner och oklarheter som var. Nu fortsätter vi den här resan och kommer ha två killar som dels håller på IFK Norrköping och bor och kommer från stan, vilket kommer leda till att vi kan bedriva E-sportsverksamheten på ett ännu proffsigare sätt. Vi vill även tacka Douglas Dahlberg och Felix Andreasson, som representerade oss förra säsongen, för deras fina prestationer och önskar dem lycka till, säger marknadschef Robin Bornehav.

Lucas “Afro” Wallman spelade förra säsongen i Sirius, som kom till kvartsfinal i slutspelet av eAllsvenskan.

  • Jag ser fram emot att få spela för IFK Norrköping tillsammans med min bästa vän Simon. Vi har spelat mycket FIFA med varandra och även tävlat och vunnit SM i 2vs2, säger Lucas “Afro” Wallman.
  • Vi var väldigt bra förra säsongen, men vi föll snöpligt i semifinalen. Den här säsongen går vi för guld, säger Simon “Erikzz0n” Eriksson.

Välkommen till IFK Norrköping E-sport, Afro!

 

Annonser