IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 november, 2022

IFK Norrköping förlänger med Sabina Ravnell

IFK Norrköping och Sabina Ravnell har kommit överens om ett nytt avtal som sträcker sig över 2024. “IFK Norrköping är en förening som kommer ta klivet nu”, säger “Sabbe”.

Efter en lång skadefrånvaro var Sabina Ravnell tillbaka i matchspel igen under hösten 2021, och 2022 har hon haft en strålande säsong. Sabina har varit en avgörande spelare med nio mål och en mängd framspelningar i elitettan.

I somras förlängdes kontraktet över 2023 – det nya löper över 2024.

  • Jag var lite fundersam över beslutet först, att låsa sig ett år till – jag har flyttat ganska många gånger i mitt liv. Men, det är en bra förening och vi är på väg någonstans, Jag trivs väldigt bra i stan, med fotbollen och jobbet, så det känns som rätt väg att gå, säger Sabina.

Vad ser du framför dig under de kommande åren? 

  • IFK Norrköping är en förening som kommer ta klivet nu. Om man jämför med många andra damklubbar finns förutsättningarna här på ett helt annat sätt. Jag vill hjälpa laget att etablera oss i damallsvenskan och utvecklas som spelare – jag känner mig inte klar – och att vi tillsammans, som ett lag, ska stanna där uppe.

Manager Tor-Arne Fredheim ville säkerställa att Sabina Ravnell stannar i Norrköping under minst två år till.

  • Sabina har varit en tongivande spelare under året och hon har gjort otroligt viktiga mål och assist för oss i matcher som varit jämna. Hon har kvitterat eller gjort avgörande mål i flera matcher och sett till att vi fått tre poäng. Sabina är lojal, gör alltid allt och hon är otroligt viktig för oss, säger Tor-Arne Fredheim.

 

Annonser