IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 maj, 2021

IFK Norrköping förlänger med Julius Lindgren

IFK Norrköpings 23-årige målvakt Julius Lindgren har förlängt sitt kontrakt. “Det är här jag vill vara”, säger “Julle”.

 

Julius Lindgrens karriär startade i IFK Norrköping när han började spela fotboll i femårsåldern.

  • Jag är såklart superglad över att förlänga mitt avtal. Det känns fantastiskt att få fortsätta i IFK Norrköping och det har alltid varit mitt mål. Det är här jag vill slå igenom och det är här jag vill vara. Det känns otroligt kul att få fortsätta bidra, säger Julius Lindgren.

Julius Lindgren kom upp i IFK Norrköpings A-lag och är nu inne på sin sjätte säsong i moderklubben.

  • “Julle” har gjort en imponerande resa hos oss och vi är väldigt glada över att han vill fortsätta bidra med sina kvaliteter. Det är såklart extra kul att han kommer från våra egna led. Jag är övertygad att han kommer att fortsätta utvecklas, men också bidra till en professionell och utvecklande miljö i vårt A-lag, säger målvaktstränare Maths Elfvendal.
  • Vi är väldigt nöjda med att Julius valt att förlänga sitt kontrakt. Förutom att han är en väldigt bra målvakt bidrar han starkt – varje dag – med sin personlighet och professionalism, säger huvudtränare Rikard Norling.

Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024.

  • Det är glädjande att “Julle”, som egen produkt, fortsätter att utvecklas och vill fortsätta sin satsning i IFK Norrköping. Det är en eloge och ett erkännande till alla inblandade i vår ungdomsakademi och vårt A-lag varje gång föreningen lyckas förädla sina egna talanger, säger tf sportchef Patrik Jönsson.
Foto: Bildbyrån

Annonser