IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

15 december, 2022

IFK Norrköping förlänger med Fredrik Landén

Fredrik Landén har förlängt sitt avtal som assisterande tränare i IFK Norrköping. ”Det är ett ärofyllt uppdrag att arbeta för IFK Norrköping”, säger Fredrik.

Fredrik Landén kommer från Göteborg och det är i kamratföreningen på västkusten han spenderat större delen av sin spelar- och tränarkarriär.

Efter 14 år i föreningen som spelare och akademitränare för flera lag i olika åldrar flyttade Landén till Norrköping för att bli huvudtränare för IF Sylvia inför säsongen 2022. I somras lämnade Fredrik sitt uppdrag i samarbetsklubben för att på heltid bli en del av ledarstaben i IFK Norrköpings herrlag.

  • Det är ett ärofyllt uppdrag att arbeta för IFK Norrköping. Jag ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med mina kollegor för att vi ska bli ännu bättre, säger 28-åringen, som skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2025.

Sportchef Tony Martinsson om förlängningen med Fredrik:

  • Fredrik är en mycket driven ledare som kommit in i ledarstaben på ett väldigt bra sätt. Fredrik kommer att fortsätta som assisterande tränare med fokus på spelarnas individuella träning och utveckling och fylla en viktig roll i vårt mål att fler unga spelare ska nå startelvan.

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här