IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

15 december, 2022

IFK Norrköping förlänger med Fredrik Landén

Fredrik Landén har förlängt sitt avtal som assisterande tränare i IFK Norrköping. ”Det är ett ärofyllt uppdrag att arbeta för IFK Norrköping”, säger Fredrik.

Fredrik Landén kommer från Göteborg och det är i kamratföreningen på västkusten han spenderat större delen av sin spelar- och tränarkarriär.

Efter 14 år i föreningen som spelare och akademitränare för flera lag i olika åldrar flyttade Landén till Norrköping för att bli huvudtränare för IF Sylvia inför säsongen 2022. I somras lämnade Fredrik sitt uppdrag i samarbetsklubben för att på heltid bli en del av ledarstaben i IFK Norrköpings herrlag.

  • Det är ett ärofyllt uppdrag att arbeta för IFK Norrköping. Jag ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med mina kollegor för att vi ska bli ännu bättre, säger 28-åringen, som skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2025.

Sportchef Tony Martinsson om förlängningen med Fredrik:

  • Fredrik är en mycket driven ledare som kommit in i ledarstaben på ett väldigt bra sätt. Fredrik kommer att fortsätta som assisterande tränare med fokus på spelarnas individuella träning och utveckling och fylla en viktig roll i vårt mål att fler unga spelare ska nå startelvan.

Annonser