IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

12 november, 2022

IFK Norrköping förlänger med Elsa Burvall

I samband årets säsongsavslutning väljer IFK Norrköping att skriva nytt kontrakt med mittfältaren Elsa Burvall. 22-åringen, som kan se tillbaka på en lyckad säsong i IFK-tröjan, kommer att förlänga kontraktet med 3 år. “Känns självklart att förlänga” säger Elsa.

Elsa Burvall anslöt till IFK Norrköping efter säsongen 2021, och kommer närmst från Bollstanäs SK. Mittfältaren, som varit i självklar på kamraternas mittfält sedan hon anslöt, kan efter säsongen se tillbaka på hennes femte säsong i Elitettan.

Elsa är bara 22år gammal men har redan skaffat sig stor erfarenhet av seniorfotboll och spel i Elitettan – nu kommer hon att ta nästa steg i Damallsvenskan, och hon väljer att göra det tillsammans med IFK Norrköping.

  • Det känns jättebra och jag är supertaggad på att fortsätta här, vi har ett så bra gäng. För mig personligen känns det extra bra eftersom jag har fått ett så stort förtroende. Därför känns det självklart att förlänga, särskilt när jag trivs så bra i föreningen, säger Elsa om det nya kontraktet.

Så här säger manager Tor-Arne Fredheim om kontraktsförlängningen:

  • Vår ‘Gattuso’ på mitten gjort enorma framsteg under den gångna säsongen. Hon har, tillsammans med My, utgjort ett av elitettans bästa centrala mittfält. Jag är övertygad om att hon har en fortsatt stor utvecklingspotential och kan fortsätta utvecklas till att bli en riktigt bra allsvensk spelare, säger Fredheim och fortsätter:
  • Vi skriver ett treårsavtal med Elsa för att vi är övertygad om att hon kommer att vara otroligt viktigt för IFK i framtiden.

IFK Norrköping är glada att ha Elsa kvar i föreningen!

 

Annonser