IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

8 september, 2021

IFK Norrköping bjuder in till medlemsmöte

Torsdagen den 30:e september klockan 18.00 är det dags för medlemsmöte på Platinumcars Arena.

Medlemsmötet kommer att hållas på våning 4 på Platinumcars Arena den 30:e september och ingång sker vid entré 1. Medlemskort visas upp vid entrén. IFK Norrköping kommer att följa alla restriktioner och rekommendationer, och vid stort intresse kan mötet flyttas till Teknikhallen. Kaffe och korv med bröd serveras på mötet.

Är du inte medlem i IFK Norrköping kan du bli det här.

FÖRANMÄLAN OCH MEDLEMSKORT

Vänligen föranmäl dig så att vi kan iordningsställa lokal, koka tillräckligt mycket korv och planera för ett säkert arrangemang – anmälan görs därför senast söndag 26/9 till IFK Norrköpings SLO Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@ifknorrkoping.se.

OBS. Om du redan anmält dig till det tidigare datumet som kommunicerades (den 29:e september) behöver du inte anmäla dig på nytt till den 30:e. Däremot behöver du höra av dig om du inte kan komma. 

DAGORDNING

Föreningens ordförande Sakarias Mårdh hälsar välkommen och sedan följer en kort presentation av koncernens verksamheter av tf klubbdirektör Örjan Hansson. Sakarias Mårdh ger aktuell information kring vad som är på gång inom föreningen. Rikard Norling och Tony Martinsson informerar om herrlagets och akademins verksamheter.

MEDLEMMARNAS FRÅGOR

Informationen under mötet kommer att hållas kort och mycket tid avsätts för medlemmarnas frågor. För att få bästa möjliga förutsättningar att svara utförligt på dessa frågor önskar vi att de skickas i förväg till Fredrik Nilsson senast söndag den 26/9. 

Välkommen att anmäla dig! 

Annonser