IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 maj, 2019

IFK Norrköping anställer en Säkerhets- och evenemangschef

Johan Schollin är idag supporterpolis och har stor kännedom om IFK Norrköping. Under flera år har han aktivt arbetat runt idrott och dess evenemang i nära samarbete med IFK Norrköpings organisation.

Hos IFK Norrköping kommer Johan Schollin ha det övergripande ansvaret för koncernens säkerhetsarbete och evenemangsverksamhet.
– Det känns fantastiskt roligt och utmanande. Jag hoppas kunna bidra mycket med framförallt mitt kontaktnät. För många är jag redan nu ett känt ansikte på Östgötaporten och jag tror och hoppas att detta kan vara en fördel. Under mina år som supporterpolis så har jag byggt upp många goda relationer med personer i och kring idrotten här i Norrköping, detta är något som jag hoppas kunna ta med mig in i även denna roll.

 

IFK Norrköpings klubbdirektör Jens Magnusson om rekryteringen.
– Vi fortsätter vår satsning på stämningsfulla och trygga evenemang. Johan blir med sin erfarenhet och personlighet ett starkt tillskott till organisationen och kommer tillsammans med Mårten Jacobsson, Fredrik Nilsson och övriga i matchorganisationen att fortsätta att utveckla våra evenemang. Det gäller såväl våra allsvenska fotbollsmatcher som koncernens övriga evenemangsverksamhet.

Johan Schollin kommer att påbörja sin nya tjänst hos IFK Norrköping under augusti månad.

Annonser