IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

14 januari, 2020

IFK Norrköping anställer en Content creator/marknadskoordinator

I slutet av 2019 annonserade IFK Norrköping ut en ny tjänst på kommunikation och marknadssidan. Sedan några veckor tillbaka har Erik Johansson varit på plats för att påbörja sitt arbete hos IFK.

Sedan tidigare har Erik arbetat hos Öst media i flera olika roller. Nu är tanken att Erik ska ta ansvar för att producera och utveckla IFK Norrköpings innehåll i alla kanaler. Erik kommer även ha kontakt med press och koordinera event på marknadssidan.

Du har varit på plats några veckor nu, vad säger du om starten hos IFK Norrköping?

– Spännande! Det har varit en rivstart och jag har börjat komma in i rollen och fått ett grepp om medarbetarna och hur man jobbar. Det finns mycket bra att fortsätta med, men också sådant man kan påbörja, bygga vidare på och utveckla i en väldigt intressant organisation och miljö. Det finns mycket att ta tag i, och det kommer jag att göra.

Hur skulle du beskriva dig som person?

– Jag jobbar hårt och har höga krav på att jag ska prestera, jag är väldigt mån om att det jag gör ska bli bra. Däremot blir jag sällan stressad eller nervös, utan håller fokus och kör på. Jag är bra på att anpassa mig i situationer och grupper.

Berätta, har du någon koppling till fotboll?

– Om man blir bra på något efter 10.000 timmar borde jag vara det på fotboll vid det här laget, men nja. Jag läser, skriver, diskuterar och tittar på och om fotboll på olika nivåer flera timmar om dagen i snitt. Skolad i Östra Ryds IF:s ungdomsverksamhet och det tog mig – till Östra Ryds IF:s A-lag. Går in i sjunde seniorsäsongen där nu och siktar på att fortsätta tycka att det är kul.

Vad vill du skapa nu när du är hos IFK Norrköping?

– Jag ska utnyttja min erfarenhet som journalist och medieproducent här. Jag vill göra längre grejer i flera format, framför allt text och video, och jag hoppas kunna skapa sådant som alla som är intresserade av IFK Norrköping vill ha.

Tack Erik och välkommen till IFK Norrköping!

Annonser