IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

6 december, 2021

IFK Norrköping älskar Musikhjälpen – skriv upp den 17:e december i kalendern

Den 13-19 december är Musikhjälpen i Norrköping och självklart är IFK Norrköping engagerade. Vi vill vara med och bidra för en värld utan barnarbete.

Det viktigaste datumet för alla IFK Norrköping-supportar att komma ihåg är den 17:e december. Vid 17-tiden kommer representanter från våra A-lag gå in i buren och vid 18-tiden kommer Markus Krunegård gå in i buren och framföra “Ett liv ett lag”. Såklart vill vi skapa en mäktig IFK-känsla kring dessa tider och hoppas att så många supportrar som möjligt tar sig till Gamla torget med era IFK-halsdukar och mössor på.

Tillsammans kan vi genom att kraftsamla på torget skapa en mäktig stund som vi sent kommer att glömma.

I år har vi en gemensam bössa med våra supportrar – så allt IFK-engagemang hamnar i samma bössa. Sympatiserar du med IFK är det alltså till den gemensamma bössan du ska skänka din slant. Varje krona räknas.

Klicka här för att komma till bössan! 

Utöver bössan kommer IFK Norrköping att bidra med två officiella tävlingar till Musikhjälpen. I den ena kan du tävla om att vara en IFK Norrköping-spelare för en dag.

Klicka här för att komma till tävlingen! 

I den andra tävlar du om att få följa med Jonathan Levi till frisören och hjälpa honom att välja nästa hårfärg.

Klicka här för att komma till tävlingen!

Vi har också två egna auktioner ute på vårt konto på Tradera. I den första kan du tävla om att få möta vårt Fifa-lag samt spelare från vårt A-lag i allsvenskan i en Fifa-turnering på Platinumcars Arena.

Klicka här för att komma till auktionen! 

I den andra har vår Oscar Jansson skänkt sina signerade målvaktshandskar som du nu kan buda hem.

Klicka här för att komma till auktionen! 

Håll även utkik på vårt Tradera-konto då det kan dyka upp nya och spontana auktioner under dagarna fram till Musikhjälpens slut den 19:e december.

Tillsammans är vi med och skapar en bättre värld!

Musikhjälpen 2021 – för en värld utan barnarbete

Alla barn har rätt till en trygg barndom. Trots det tvingas just nu 160 miljoner barn i världen till barnarbete. De sliter på stekheta åkrar, utsätts för gifter i osäkra fabriker, kryper i trånga gruvgångar och städar bakom stängda dörrar där ingen ser vad som händer. Genom Musikhjälpen 2021 ökar vi tillsammans kunskapen och engagemanget för en värld utan barnarbete! Läs mer här. 

Annonser