IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

30 maj, 2023

IFK-center öppnar i nya Holmen-hallen

IFK Norrköping har förvärvat gamla Tennishallen – som numera kommer heta Holmen-hallen. Den 3 juni öppnar vi upp portarna till vårt nya IFK-center i byggnaden, med ingång från Södra Promenaden, där det kommer finnas souvenir- och biljettförsäljning.

Via entrén till den gamla Tennishallen kommer det från och med den 3 juni öppna ett IFK-center där man kan köpa biljetter, säsongskort och souvenirer.

  • Efterfrågan att kunna komma i kontakt med IFK Norrköping har varit stor – och nu har vi löst den delen på en permanent basis genom en kombinerad biljett-, säsongskort- och souvenirbutik vid kortsidan mot Södra Promenaden, säger IFK:s klubbdirektör Michael Sturehed.

När du som supporter kontaktar IFK Norrköping via telefon framöver är det till IFK-centret du kommer till.

  • Över tid kommer verksamheten i hallen att utvecklas. Vi hoppas att det första steget kommer upplevas positivt och att vi kan överraska med nya grepp framöver. Detta kommer ge IFK ett lyft bland annat vid säsongskortsförsäljning och skapa en naturlig mötesplats för supportrarna, säger Emelie Jonsson som ansvarar för verksamheten i IFK-centret.

Nytt är också att det sker ett namnbyte. Vi kan stolt berätta att vår huvudpartner Holmen har valt att sätta sitt namn på hela hallen – som IFK-centret blir en del av. Därmed kommer den tidigare Subnovahallen nu heta Holmen-hallen.

Idrottshallen kommer dock fortsatt vara stängd tills det att ett nytt golv är lagt. Det beräknas vara klart under sommaren eller tidig höst. Därmed kommer hela Holmen-hallen och verksamheten i den inte att vara i drift förrän dess. Mer information om vad som kommer ske i hallen kommuniceras när det är aktuellt.

På grund av flytten kommer IFK:s kansli att vara stängt 1 juni – men då nås på telefon 011-21 55 00. Ni är sedan varmt välkomna den 3:e för att kolla in det nya centret. Den 5-6 juni är det stängt på grund av nationaldagen och därefter är det ordinarie öppettider på nytt. Kansliet vid Platinumcars Arena kommer stänga och vi hänvisar er till IFK-centret framöver.

Öppettider framöver i IFK-centret: 

Måndag-torsdag: 10.00-17.00.

Stängt röda dagar.

Öppet även herrallsvenska matchdagar (olika öppettider beroende på matchstart. Kommuniceras i inför-texten till matchen).

Öppettider sommar (26/6 – 14/8):

Måndag-torsdag: 10.00 – 14.00.

Annonser