IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

16 april, 2019

Holmen fortsätter som huvudpartner till IFK Norrköping

IFK Norrköping kan med glädje meddela att Holmen fortsätter som stolt huvudpartner. Avtalet är skrivet på två år och gör att IFK Norrköping kan fortsätta satsa mot sportsliga framgångar och bli ännu starkare på marknadssidan.

– Vi är både stolta och glada över att förlänga vårt samarbete med Holmen. Det är en partner som funnits med IFK under lång tid, i såväl medgång som motgång. Samarbetet möjliggör en fortsatt satsning mot toppen i Allsvenskan, en fortsatt satsning på vårt damlag till att skapa bra förutsättningar för vår Akademi och fortsätta att utveckla våra olika samhällsengagemang, säger IFK Norrköpings klubbdirektör Jens Magnusson.

Holmen har sedan väldigt många år tillbaka varit en trogen supporter och partner till IFK Norrköping. Det nya avtalet har utvecklats efter IFK Norrköpings nya marknadskoncept och innebär en rad olika engagemang för Holmen. I år är Holmen med och stöttar samhällsengagemanget Lagandan där IFK Norrköping bland annat genomför ”Fotboll för Alla”. Där vill vi bidra med att alla barn i Norrköping ska kunna se sitt lag och möta sina idoler minst en gång per år.

– Vi är oerhört stolta över att nu ta nästa steg i det nära samarbete vi haft med IFK Norrköping i över 30 år. Som huvudparter är vår förhoppning att fortsätta göra en viktig skillnad i klubbens långsiktiga resa. Att kunna komplettera den sportliga utvecklingen med aktiviteter kopplade till hållbarhet och samhällsansvar känns som naturlig del i samarbetet, säger André Skagervik, Director Marketing and Communications för Holmen Paper.

Självklart kommer även Holmen att stötta både dam- och herr mot nya höjder sportsligt.

– Med över 750 Holmen-medarbetare enbart i Norrköping och nära omnejd är partnerskapet med IFK Norrköping en väldigt viktig del i vårt lokala engagemang. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta bidra till att nå nya mål på både dam- och herrsidan, men också att tillsammans ta viktiga steg i utvecklingen av en verksamhet som även når framgång över tid, säger Lars Lundin, VD för Holmen Paper.

Håll även utkik efter årets matchprogram. Precis som i slutet av förra säsongen kommer det trycka matchprogrammet tryckas på Holmen-papper!

Annonser