IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

8 december, 2021

Henrik Castegren lämnar IFK Norrköping

Henrik Castegren lämnar IFK Norrköping efter att hans avtal löper ut vid årsskiftet. ”Jag har varit här sen femårsåldern och skulle vilja tacka alla i IFK Norrköping – ingen nämnd, ingen glömd”, säger Henrik Castegren.

Henrik Castegren började spela fotboll i IFK Norrköping som femåring och via utlåningar till Sylvia och Degerfors etablerade sig ”Henka” i IFK:s A-lag 2018. Tjugo år efter att han började spela fotboll i IFK Norrköping lämnar han nu föreningen.

  • Att ha fått representera min moderklubb har varit en ära. Jag har varit här sen femårsåldern och skulle vilja tacka alla i IFK Norrköping – ingen nämnd, ingen glömd. Nu väntar en ny utmaning och jag önskar föreningen all lycka och framgång framöver. Jag hoppas våra vägar möts igen, säger Castegren.

IFK Norrköpings tränare Rikard Norling:

  • Henrik är en professionell spelare som alltid gör sitt yttersta, han är ett föredöme för unga spelare som vill nå A-laget. Henrik har bidragit både på och utanför planen under flera år, och under säsongen har han haft en jättefin utveckling. Jag önskar honom stort lycka till framöver, säger Rikard.

Totalt spelade Henrik Castegren 81 matcher för IFK Norrköping i Allsvenskan.

  • Henrik är en av våra grabbar från stan med ett stort IFK-hjärta. Han har en önskan om att få testa en ny utmaning och förhoppningsvis kommer han tillbaka hem till Norrköping en dag med nya erfarenheter, säger Patrik Jönsson, styrelsen.

Tack för allt och lycka till, Henka!

Annonser