IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 augusti, 2023

Gustafsson: “Det har varit ett alldeles för långt uppehåll”

När IFK ska träningsspela mot BK Häcken återstår bara en vecka till den allsvenska återstarten. Lovisa Gustafsson är förväntansfull. “Det har varit ett alldeles för långt uppehåll”.

Nästan två månader ska dröja innan det att IFK äntligen får spela allsvensk fotboll igen. Vinsten på Grimsta IP i början av juli börjar kännas avlägsen – men snart är det dags igen.

Lördag den 2 september blåser vi äntligen igång, då är det KIF Örebro som står för motståndet hemma på Platinumcars Arena. Var på plats och välkomna laget in i höstsäsongen – biljetter hittar du här.

  • Det kommer kännas otroligt roligt att att vara tillbaka på arenan tillsammans med Curvan och alla supportrar för att möta Örebro. Det är ett bra lag, men ett lag som vi ska kunna ta tre poäng mot, säger Lovisa Gustafsson om återstarten och fortsätter:
  • Jag har saknat det, det har varit ett alldeles för långt uppehåll.

Först, dock, ska IFK spela träningsmatch mot BK Häcken.

För Lovisa Gustafsson, som missade träningsmatchen mot BP, blir det första matchen på länge.

  • Det ska bli jätteroligt. Jag är sjukt taggad på att komma tillbaka.

Vad hoppas ni få ut av matchen mot BK Häcken? 

  • Jag hoppas att vi kommer ihop mer som ett lag – att vi lär oss spela med varandra nu eftersom vi har lite nya spelare. Sen vill jag att vi får till mycket bra både anfallsmässigt och försvarsmässigt.

BK Häcken – IFK Norrköping: Träningsmatch, lördag 26/8 klockan 13.00, Gothia Park Academy, NT.se

  • Fri entré.
  • Norrköping Tidningar sänder – se matchen här.

Annonser