IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

13 november, 2023

Glen Riddersholm lämnar IFK Norrköping

IFK Norrköping och Glen Riddersholm har idag kommit överens om att avbryta kontraktet i förtid.

Den 51-årige dansken presenterades som huvudtränare i augusti 2022 och efter drygt ett år tillsammans avslutas nu samarbetet.

  • Glen kom in när vi var i ett utsatt läge och med honom vid rodret höll vi oss på rätt sida strecket 2022. Vi är alla överens om att vi inte fått den utveckling vi jobbat för under säsongen, och tillsammans med Glen har vi tagit beslutet att avsluta samarbetet. Vi vill tacka Glen för hans arbete och engagemang i IFK Norrköping och önska honom ett stort lycka till i sin fortsatta karriär, säger IFK Norrköpings ordförande Sakarias Mårdh.

Glen Riddersholm:

  • Jag har njutit av tiden som huvudtränare för IFK Norrköping. Jag tycker att vi tagit bra steg och nått delar av våra mål, men jag måste också säga att det varit tufft. Det har krävt jättemycket, och därför har vi enats om att gå skilda vägar. Jag har inte mer att ge till projektet och det måste bli en ny som tar över. Jag önskar alla de fantastiska människor jag mött på mig väg – spelare, ledare, supportrar, medlemmar – ett stort tack. Jag kommer att minnas det som en tid med många utmaningar, men också med många glädjeämnen.

Laget kommer tills vidare att ledas av övriga tränarstaben.

IFK Norrköping kommer inom kort att informera om hur det fortsatta arbetet och processen inför 2024 ser ut.

Annonser