IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

11 mars, 2024

Fullspäckad premiärvecka

Den allsvenska premiären närmar sig och IFK Norrköping har planerat en händelserik vecka som uppladdning inför lördagsmatchen mot Malmö FF.

Nu är det inte långt kvar till premiären, Kamrater. Lördagen den 30 mars klockan 15.00 sparkar vi igång allsvenskan 2024 hemma mot Malmö FF på Platinumcars Arena.

IFK Norrköping har planerat en rad aktiviteter som uppladdning inför premiären:

Måndag 25 mars: Tröjsläpp

Gör dig premiärredo! Veckan inleds med att hemmatröjan 2024 lanseras och släpps till försäljning. Tröjan finns då att köpa på ifkshop.se och i IFK Norrköpings butik på Olai Kyrkogata 41, som öppnar klockan 11.00 – första 30 butikskunder får en exklusiv goodiebag. Under dagen kommer spelare från herrarna och damerna att finnas på plats, och om du mot förmodan inte köpt biljett eller säsongskort redan kommer det finnas möjlighet att göra det (om biljetter finns kvar).

Tisdag 26 mars: Partnerträff

Veckan fortsätter med partnerträff på Platinumcars Arena. Nätverket Peking Business och våra större partners bjuds in till lunch tillsammans med spelare och ledare från herr- och damlaget.

Onsdag 27 mars: After work 

AW klockan 17-19! På onsdagen bjuder vi in våra medlemmar och säsongskortsinnehavare till After Work på Platinumcars Arena. Vi erbjuder hamburgare och öl/alkoholfritt för 149:- och ledare och spelare snackar upp premiären och den kommande säsongen.

Torsdag 28 mars: ICA Maxi

Mellan klockan 13-18 finns vi på plats på nya ICA Maxi i Ingelsta. Under eftermiddagen dyker spelare upp – träffa dem och köp nya matchtröjan!

Viktigt! 

IFK Norrköping förutspår att Curva Nordahl säljs slut långt innan premiären, och att hela arenan blir välfylld. Vänta inte med att säkra säsongskort eller biljett – klicka här! 

IFK Norrköping återkommer med mer information och om vilka spelare som finns på plats var och när.

Annonser