IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

2 februari, 2024

Freja Lindwall skriver lärlingskontrakt med IFK Norrköping

Akademispelaren Freja Lindwall skriver lärlingskontrakt med IFK Norrköping. “Det känns otroligt kul i och med att det här är ett mål jag kämpat hårt för, säger Freja om sitt kontrakt.

Freja Lindwall, född 2007, började spela fotboll i Lotorps IF och representerade sin moderklubb tills hon förra året tog steget till IFK Norrköpings akademi och det nystartade F17-laget. Under 2023 fick hon både träna med A-laget och göra sina första minuter i OBOS Damallsvenskan när hon byttes in i matcherna mot Piteå och Hammarby. Nu skriver försvararen ett lärlingskontrakt med IFK Norrköping över 2,5 år.

  • Det är jättekul att IFK tror på mig och vill se mig utvecklas i sin miljö. Det har varit väldigt kul och roligt att få träna och spela med damlaget, jag har känt mig välkommen från start.

Manager Tor-Arne Fredheim om Freja:

  • Freja har många spännande kvaliteter som spelare, hon är stark, snabb, har bra speluppfattningsförmåga och när hon hoppat in i våra matcher har hon inte backat undan utan tagit plats och gjort sin grej. Vi är väldigt glada över att få skriva ett lärlingskontrakt med Freja för hennes potential är väldigt stor.

 

Annonser