IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 mars, 2021

Framåt Kamrater: En vecka – sju avsnitt!

IFK Norrköpings podcast Framåt Kamrater är tillbaka och rivstartar efter ett vinteruppehåll. Under nästa vecka publicerar vi ett avsnitt om dagen med våra nya spelare – ett perfekt sätt att lära känna dem!

Oscar Jansson, Finnur Tómas Pálmason, Samuel Adegbenro, Marco Lund, Viktor Agardius, Jóhannes Kristinn Bjarnason och Wille Jakobsson.

IFK Norrköping har presenterat en rad nya spelare under inledningen av året och samtliga kommer att gästa Framåt Kamrater. “Lära känna”-avsnitten, som kommer att vara ungefär 25 minuter långa, publiceras från måndag-söndag med start den 8:e mars.

  • Vi har en spännande säsong framför oss, i både Allsvenskan och Elitettan, och nu börjar uppladdningen inför premiärerna. Satsningen med Framåt Kamrater, som vi drog igång förra året, var väldigt uppskattad och det känns kul att vi drar igång en ny säsong, säger Erik Johansson, media- och kommunikationsansvarig i IFK Norrköping.

Framåt Kamrater görs tillsammans med Marcus Thapper, som är laddad för nya avsnitt.

  • Det känns kul att komma igång igen. Vi har många bra planer för podden i år och jag tror att alla kommer att gilla den. Det känns otroligt roligt att börja med en hel vecka av att få lära känna alla nya ansikten, säger programledaren.

Har du några frågor till våra nya spelare, eller om du har andra frågor/synpunkter på podden, kan du maila framatkamrater@ifknorrkoping.se.

Framåt Kamrater hittar du överallt där det finns poddar.

 

 

Annonser