IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 mars, 2020

Föreningens ungdomsverksamhet pausad även kommande vecka

Vid lunchtid idag (söndag 22/3) hade IFK Norrköping ett möte angående ungdomsverksamheten och det nuvarande uppehållet. Medverkande var det medicinska teamet, klubbdirektör, akademichef, manager och styrelserepresentant.

Utifrån den information och rekommendationer som tillhandahållits har klubben valt att fortsatt pausa ungdoms- och barnverksamheten ytterligare en vecka (söndag 29/3), till att börja med.

Vi går nu in några kritiska dagar som kommer vara avgörande för de stundande beslut som tas angående verksamheten. Dels då information angående när seriestarten för ungdomarna ska inledas, vilket vi förväntar oss information på tisdagen, dels för att se utveckling av viruset i Sverige och kommande presskonferenser och eventuella nya rekommendationer från myndigheterna. Fram till dess försöker vi göra det vi anser är bäst för så många som möjligt, både i klubben och samhället.

Under tiden uppmanar vi alla spelare att träna på enligt de program de fått för att upprätthålla träningen så bra som möjligt fram till dess att vi återupptar verksamheten.

Sist vill vi även nämna att våra ambitioner är att återuppta den så snart som möjligt på ett eller annat sätt, utan att riskera säkerheten.

Annonser