IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 mars, 2020

“Föreningarna i Norrköping står bakom varandra”

IFK Norrköping står bakom Vita Hästen, som kraftsamlar för att klara elitlicensen. Samtliga intäkter från Halva Potten mellan IFK-Falkenberg i Svenska Cupen går oavkortat till Vita Hästen.

På lördag kommer representanter från regionens hockeystolthet Vita Hästen att finnas på plats på Östgötaporten i samband med matchen i Svenska cupen mot Falkenbergs FF. Laget har gjort en stark säsong på isen och tagit sig till slutspel. Nu kraftsamlar klubben för att klara elitlicensen och samtidigt långsiktigt etablera sig på den övre halvan i Hockeyallsvenskan. Samtliga intäkter från Halva Potten kommer att gå oavkortat till Vita Hästen och  klubbledningen kommer att finnas på plats och presentera sin satsning och målbild i restaurangen på våning 4 innan matchen.

– Vi vill med detta visa att föreningarna i Norrköping står bakom varandra. Precis som IFK Norrköping bedriver Vita Hästen ett såväl framgångsrikt representationslag som en bred ungdomsverksamhet. Jag hoppas att så många som möjligt kommer till Östgötaporten för att stötta oss mot en slutspelsplats i Svenska cupen och samtidigt visar sitt stöd för Vita Hästen, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

– Vi är mycket glada och tacksamma för IFK Norrköpings stöd och erbjudande att marknadsföra vår kraftsamling för Ishockeyn i Norrköping. Idrotten är en mycket viktig del av vårt samhälle där Vita Hästen och IFK spelar en avgörande roll, och det är därför naturligt för oss att hjälpa varandra. Vi ser fram mot matchen på lördag och en stark uppslutning för både IFK och Hästen, säger Vita Hästens klubbchef Dan Björkman.

Den avgörande matchen i Svenska cupen mot Falkenbergs FF spelas på lördag med start klockan 16.30 på Östgötaporten.

Annonser