IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 februari, 2022

Flenhagen inför BP: “Ska fortsätta jobba på de sakerna vi behöver”

Efter en uppvisning mot AIK på bortaplan senast som resulterade i en 4-0-seger laddar IFK:s damer om för hemmamatch mot BP. “Det känns som vi har blivit ett tajt gäng”, säger Clara Flenhagen inför fredagens match.

Det har varit en god känsla i gruppen efter 4-0-segern mot AIK och laget har fortsatt slipa på detaljerna under veckan som gått.

  • Vi tar med oss en god stämning från den matchen och att vi presterade väldigt bra. Jag tror att vi hade en bättre inställning än dem och sedan gjorde vi allt vi hade pratat om både i anfallsspelet och försvarsspelet. Vi jobbade som ett lag, låg tajt och var placerade rätt, säger Clara Flenhagen.

Laget har fortsatt jobba på anfallsspelet och olika kombinationer i passningsspelet för att ta sig fram i banan. Nu är det upp till bevis på nytt när BP gästar Platinumcars Arena under fredagen.

  • Vi har inte fokuserat så mycket på BP utan att vi ska fortsätta jobba på de sakerna vi behöver rätta till och fortsätta på spåret som vi hade mot AIK, säger Flenhagen.

Clara Flenhagen själv har startat i alla försäsongens matcher och har en god känsla själv.

  • Det har känts väldigt bra och det är kul att ha fått spela så mycket och komma in i spelet. Det var inte tänkt att jag skulle få starta mot Bollstanäs egentligen och Tor-Arne har försökt spela så många spelare som möjligt nu på försäsongen.

En del nya spelare har anslutit. Hur tycker du att de har kommit in i gruppen? 

  • De har kommit in jättebra, verkligen. Alla nya som kommit in är väldigt duktiga och bidrar väldigt mycket till laget både på och utanför planen. Det känns som vi har blivit ett tajt gäng.

IFK Norrköping – BP, fredag 18 februari 15:45, Platinumcars Arena, NT

  • Just nu erbjuder NT dig som supporter möjligheten att följa IFK Norrköping Dam från TV-soffan – och samtidigt stötta klubben. För 199 kronor kan du se alla de matcher som NTM sänder med IFK Norrköping under tre månader samt få obegränsad tillgång till övrig sport- och nyhetsrapportering på NT.se, Corren.se och Folkbladet.se. Dessutom går en del av pengarna till IFK Norrköping Dam! Klicka här för att teckna ditt abonnemang redan nu. Matchen mot LFC och flera träningsmatcher sänds av NT. Om ni bara vill se den enskilda matchen klickar ni här. 
  • Till matchen mot BP är det fritt inträde på Platinumcars Arena och det är den västra läktaren som är öppen. Det är också fri parkering på Södra Plan. Kiosk är öppen med sedvanligt sortiment.

Annonser