IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

9 augusti, 2022

Eman Markovic lämnar IFK Norrköping

IFK Norrköping och IFK Göteborg har kommit överens om en övergång för Eman Markovic.
  • Jag har haft en otroligt fin och lärorik tid under den korta period jag varit här. Jag vill tacka alla i klubben för att de tagit god hand om mig och samtidigt vill jag önska IFK Norrköping lycka till framöver, säger Eman Markovic, som kom till IFK Norrköping från norska Start tidigare i år.

IFK Norrköping tf sportchef Tony Martinsson om försäljningen:

  • Eman kom till oss i vintras och har inte fått den sportsliga utveckling som vi hoppats på. Vi som förening har tillsammans med Eman kommit fram till att det bästa är att han kommer till en ny miljö. Vi vill tacka honom för hans tid i föreningen och önskar honom lycka till framöver.

Tack och lycka till, Eman!

 

 

Foto: Bildbyrån

Annonser