IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 juli, 2022

Disney-dagar på Himmelstalund för flickor 5-9 år

Under tre dagar, 10-12 augusti, kommer IFK Norrköping att anordna en minicamp för tjejer 5-9 år. Konceptet kommer att vara UEFA och SvFF:s Disney Playmakers – där sagornas värld integreras med fotbollen.

Under dessa tre dagar så kommer vi att hålla två träningspass per dag. Det första träningspasset är kopplat till Disney-filmerna Frost, Superhjältarna eller Vaiana. Det andra träningspasset är mer riktat mot matchspel med sarger.

Mellan dessa pass så kommer tjejerna att få lunch samt någon frukt och dryck som mellanmål.

Vi kommer även få besök av någon av karaktärerna ur sagorna som kommer att umgås med tjejerna och göra olika aktiviteter. Denna mini camp vill vi genomföra tillsammans med föreningar från närområdet, där dessa föreningar får ta med sina tjejer och ledare från sina bollskolor för att delta i mini campen samt där alla bollskoletjejerna får ta med en kompis som inte spelar fotboll.

Vill du eller din förening delta eller har ytterligare frågor gällande Disneydagarna eller IFK Norrköpings uppstart av flickverksamheten. Hör av er till:

 

Armando Ibrakovic

armando.ibrakovic@ifknorrkoping.se

0700-996558

 

Arjen Bouterse

arjen.bouterse@ifknorrkoping.se

0733-267608

 

Är du eller någon du känner intresserad av att vara med i uppstarten av IFK Norrköpings flickverksamheten. Vare sig du vill stötta i det administrativa eller har som mål att coacha flickor till att skapa ett livslångt intresse till fotboll, så tveka inte att omgående höra av dig till oss för mer information.

Annonser