IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 maj, 2023

Derbydags: Biljetterna till mötet med LFC hemma släppta!

Den 26 juni ska vi bevisa för hela Östergötland – och Sverige – att vi är en publik att räkna med i OBOS Damallsvenskan. Målet är satt: vi ska slå publiksiffran på 7804 som sattes i Linköping.

Det väntas storpublik på Platinumcars Arena den 26 juni klockan 19.00 när vi gästas av Linköping FC på hemmaplan. Efter bortamatchen gick rivalerna från fel sida Norsholmsbron om oss i publiksnitt, tack vare oss. Detta ska vi ändra på så fort som möjligt – och framför allt under returmötet. Det är dags att skriva ett nytt fantastiskt kapitel i historieboken med ett riktigt Östgötaderby på hemmaplan. Det är en händelse du absolut inte får missa.

Ta med släkt, vänner, ovänner, en bekant eller någon okänt människa du går förbi på stan. Sprid ordet över hela Norrköping. Tillsammans skapar vi en kväll man sent kommer glömma.

Klicka här för att köpa dina biljetter!

På biljettsidan hittar du också färdiga mat och match-paket.

Säsongskortsinnehavare till damernas matcher: Du har fått ett mejl i slutet av förra veckan där du fått förtur i att välja vilken läktare du vill sitta på – samt ett erbjudande om en extra biljett gratis. 

Säsongskortsinnehavare till herrarnas matcher: Ni har fått ett biljetterbjudande skickat till er mejl. 

Läktarna till matchen mot LFC är indelade i västra (entré 4), östra (entré 2) och Curva Nordahl (entré 1). Men det är fri sittning på vald sektion.

Annonser