IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 maj, 2022

Daniel Lindahl blir tf akademichef

Daniel Lindahl kommer att verka som akademichef under tiden Tony Martinsson arbetar som sportchef. ”Jag är oerhört glad och mycket stolt”, säger Lindahl.

IFK Norrköpings akademichef Tony ”Tonna” Martinsson har tillfälligt lämnat sitt uppdrag för rollen som tillförordnad sportchef.

Daniel Lindahl har varit verksam i akademin under flera år, bland annat som koordinator och tränare för flera akademilag i de övre åldrarna.

  • Det fanns såklart ingenting att tveka på när jag fick frågan. Jag är oerhört glad och mycket stolt över att ha blivit tillfrågad. Det är en fördel att jag redan verkat inom många områden i akademin, och det både tror och hoppas jag kunna dra stor nytta av, säger Daniel Lindahl.
  • Jag känner mig helt trygg i att Daniel kommer att klara av detta galant. Daniel har erfarenhet från flera delar av akademiverksamheten och det känns mycket bra att Daniel har ansvaret framöver, säger ”Tonna”.

Annonser