IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

14 november, 2022

Daniel Lindahl blir permanent akademichef

Daniel Lindahl, som varit tillförordnad akademichef sedan Tony Martinsson blev sportchef, fortsätter i rollen på permanent basis. ”Vi har en spännande tid framför oss”, säger Daniel.

När ”Tonna” klev in som sportchef i våras lämnade han med varm hand över akademichefsrollen till Daniel Lindahl, som varit i IFK Norrköping sedan 2010. Daniel har under åren i akademin bland annat varit verksam som koordinator och tränare för flera akademilag i de övre åldrarna.

  • Det känns såklart väldigt inspirerande och vi har en spännande tid framför oss. Förutom att vi ska utveckla vår redan fantastiska akademi på pojksidan ska vi starta upp fler flicklag. Vi ska också hjälpa breddföreningarna runt Norrköping framåt via projektet Fotbollsfamiljen. Det kommer stärka fotbollen i hela regionen och generera fler bra fotbollsspelare till IFK Norrköping, säger Daniel.

”Tonna” om att Daniel fortsätter som akademichef:

  • Daniel har mångårig erfarenhet av olika i funktioner i akademin, och han kan IFK Norrköpings verksamhet utan och innan. Det känns helt rätt att ”Danne” fortsätter.

Annonser