IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

14 januari, 2022

Daniel Eid klar för IFK Norrköping

IFK Norrköping värvar ytterbacken Daniel Eid från norska Sogndal. ”IFK Norrköping är en spännande klubb med höga ambitioner, jag kan inte vänta på att få köra igång”, säger Daniel.

Den 23-årige högerbacken kommer från en stark säsong i Norge där han stod för tre mål och fem assist på 30 matcher.

  • IFK Norrköping är en spännande klubb med höga ambitioner, jag kan inte vänta på att få köra igång. Jag vill bidra med det jag kan för att hjälpa laget, jag är en spelare som alltid ger allt och det ser jag fram emot att få visa, säger Daniel.

IFK Norrköpings tränare Rikard Norling om nyförvärvet:

  • Daniel har en stor potential. Han är löpstark, har bra blick för spelet och ett passningsspel som han sätter väldigt stort fokus på. På det sättet vi spelar i vår offensiv, speciellt i sista tredjedelen, tror jag att han kan bidra på ett bra sätt. Det finns en klok taktiskt grund i honom som vi hoppas att vi kan utveckla vidare till något riktigt, riktigt bra.

Föreningens ordförande Sakarias Mårdh:

  • Med Daniel Eid får vi en spännande spelare med stor utvecklingspotential. Han passar bra in i IFK Norrköpings långsiktiga strategi, men vi också tror att han kan bidra redan i år. Vi ser fram emot att få följa Daniel i IFK Norrköping och hälsar honom välkommen.

Varmt välkommen till IFK Norrköping, Daniel Eid! 

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här